T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ORDU / ULUBEY - Ulubey Anaokulu

Ulubey Anaokulu

Telefon
4528613583
Belgegeçer
0000000000
WEB
https://ulubeyanaokulu.meb.k12.tr
Adres
Gündüzlü Mah. Bekir Sıtkı BAYKAL Cad. No1 Ulubey ORDU
Vizyon
ÇOCUKLARIN YAPARAK, YAŞAYARAK ELDE ETTİKLERİ DENEYİMLERİ, DEĞİŞİK PROJELER VE AİLE KATILIMLARI İLE DESTEKLEYEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNİ EN ÜST DÜZEYE ÇIKARTMAK VE ONLARI HAYATA HAZIRLAMAK.
Misyon
OKULUMUZ,ÇOCUKLARDA DOĞUŞTAN GELEN ÖĞRENME AŞKINI TEŞVİK EDEN, BİREYSEL FARKLILIKLARI VE GELİŞİM DÜZEYLERİNİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURAN, ÖZ BAKIM BECERİLERİNİ VE YETENEKLERİNİ GELİŞTİREN, YARATICI VE ELEŞTİREL DÜŞÜNMELERİNİ SAĞLAYAN, PROBLEM ÇÖZEN, ÖZ SAYGISI VE ÖZ GÜVENİ GELİŞMİŞ, İLETİŞİM BECERİLERİ KUVVETLİ, SORUMLULUKLARININ FARKINDA, ÇEVRE VE TOPLUM BİLİNCİ YÜKSEK, CUMHURİYETİN DEĞERLERİNE, ATATÜRK İLKE VE İNKİLAPLARINA BAĞLI, MUTLU VE SEVGİ DOLU BİREYLER YETİŞTİRMEYE ÖNEM VEREN BİR KURUMDUR.
Başarılar
Öğretmen :7
Öğrenci :54
Çok Amaçlı Salon :2
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler
08.30 / 13.30
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Doğa Dostu Çocuklar Gülümsesin Ağaçlar Benim Sınıfım Benim Atölyem 1 Kitap 1 Etkinlik
Diğer Hususlar
1) Çocukların; Atatürk Vatan Millet Bayrak, Aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamak amacıyla çaba göstermek. 2) Çocukların beden zihin ve duygu gelişimini iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, 3) Çocukların Türkçe’yi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak.
Yazdır